Follow
Share

For the past 4 days, when i post an answer, it posts more than once and partial at that. Any ideas why?

Find Care & Housing
About the partial postings...

If you are typing a long answer, move the cursor back up to add a paragraph, and start hitting the size/character limit, it starts dropping characters from the end of your answer without any warning. Watch the ???? characters left showing in the lower right corner of the answer box. When it hits 0 its dropping characters from the end for every character you are typing.
Helpful Answer (0)
Reply to TNtechie
Report

I think administrators are still working out the bugs in the new look of the forum.
Helpful Answer (1)
Reply to Ahmijoy
Report
dlpandjep Sep 12, 2018
Thanks Ahimijoy. I think I'm doing it somehow. Hope you're doing well....
(1)
Report
See 1 more reply
For me, the web form just doesn't work well. Normally when I post the page refreshes and displays my post with previous posts. Sometimes the page doesn't refresh but if you click on post again there's a double post. I have started doing a copy and paste to the clipboard, then clicking on post, and manually refreshing the page if it doesn't auto refresh like it should. If my post is not there after the refresh I can paste and try again. I suspect there's a technical problem where the AC app servers are not responding to our "post" actions in a timely manner since this behavior started with the "new" site.
Helpful Answer (1)
Reply to TNtechie
Report
dlpandjep Sep 12, 2018
Thanks for the info. I haven't been here long, so I didn't even know this is a "new" site. I did receive an email on Monday from a monitor saying she would forward my concerns to the tech dept.
(0)
Report